• You are in:
  • Dates & Times

Timing of the school day

5 x 1 hour lessons (with movement time)

 

Arrival at school

08.30

Bell for students to start moving to lesson 1

08:35

 5    mins

Lesson 1

08:40

60 mins

Movement time

09:40

 5   mins

Lesson 2

09:45

60 mins

Break

10:45

15 mins

Bell for students to start moving to lesson 3

11:00

 5   mins

Lesson 3

11:05

60 mins

Movement time

12:05

 5   mins

Lesson 4

12:10

60 mins

Lunch

13:10

40 mins

Bell for students to start moving to form time/assembly

13:50

 5   mins

Form time/assembly

13:55

20 mins

Movement time

14:15

 5   mins

Lesson 5

14:20

60 mins

End of school

15:20

Lessons/Form time will begin on or before the (second) bell

All students should be off site by 3:30pm unless attending a club, detention or homework support/study session.